BENEDICCIÓ DEL LOCAL DE SOTA LA CAPELLA FONDA

DSC_0526 DSCF4731

Aquest diumenge, dia de la Mare de Déu del Pilar, es va beneir la reforma del local situat sota la capella Fonda a tocar la plaça de Sant Martí. L’acte, oficiat pel mossèn Xavier Pich, va comptar amb la participació d’un bon nombre de feligresos i amb el grup local de timbalers “Tronats” format per nens de la nostra parròquia.

En Josep-Maria Balada, en nom de l’Espai Sant Martí, va manifestar que aquesta reforma està integrada en una sèrie d’actuacions que pretenen donar a conèixer, i fer visitables a tots els teianencs i forasters, el valuós patrimoni de la nostra parròquia. La parròquia necessita tenir un lloc per treballar i organitzar bona part de les peces del nostre patrimoni i per això s’ha repartit l’espai del local en tres sales: un magatzem per guardar peces no exposades, un taller de restauració dels materials (que encara no està equipat) i una entrada on guardar les peces mes grosses o pesades de la parròquia. En definitiva, aquest local serà com la rebotiga de la exposició que hi haurà al cor i a la tribuna del nostre temple.

També apuntà que actualment s’està treballant en la reforma del campanar, en la que es fondran dues campanes noves, es canviaran els jous i els batalls de les dues campanes grosses i es rehabilitaran les parets, terres i sostres del campanar.

En el transcurs de l’acte, i mentre es prenia un aperitiu, els assistents van poder omplir una papereta per triar el nom més adient amb el que anomenar aquest local.

Espai Sant Martí de Teià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s