Donatius

AMB LA TEVA AJUDA

gmVqDwsBWiCaqot-800x450-noPad

Els donatius son necessaris per al manteniment de la Parròquia i el desenvolupament de les seves activitats pastorals i socials . Us agraïm anticipadament el vostre donatiu.

Els donatius a l’Església es poden desgravar en la declaració de la renda. Si teniu voluntat de fer la desgravació, ens ho heu de comunicar en el moment de fer el donatiu i facilitar les dades de NOM, COGNOMS I DNI per tal que la Parròquia pugui notificar-ho a Hisenda.

 boton

Opcions de fer un donatiu:

Transferència bancària

Transferència bancària puntual o amb la freqüència que us vagi bé al nostre compte corrent ES40 2100 1371 4102 0000 8773 indicant com a concepte NOM, COGNOMS I DNI. Si voleu rebut de la vostra donació, heu d’enviar còpia de comprovant bancari de la transferència a la Parròquia. Ens la podeu facilitar tant per correu ordinari a C/La Rampa 6  ( 08329-Teià, BCN )  ó per correu electrònic a santmarti724@arqbcn.cat ó en mà, els dies de Despatx Parroquial (dimecres de 18:30 h a 20:30 h ).

Quota fixa periòdica domiciliada

Heu d’emplenar el Formulari de Donació. Una vegada omplert i signat ens ho feu arribar (tant per correu ordinari a C/La Rampa 6 ( 08329- Teià, BCN ).  Per correu electrònic a santmarti724@arqbcn.cat. ó en mà els dies de Despatx Parroquial (dimecres de 18:30 h a 20:30 h ).

Feu clic per obrir el formulari de donació. Al omplir el Formulari de Donació ja tenim les dades necessàries per elaborar els rebuts.

MOLTES GRÀCIES!

CapturaLa parròquia de Sant Martí de Teià ha obert un «raspall digital», amb la finalitat que totes les persones que desitgin col·laborar amb ella en el seu manteniment, així com en els seus diferents projectes espirituals, socials, culturals, de conservació del patrimoni històric-artístic religiós, etc. La posada en marxa d’aquesta mena de dispositius ja està estesa per tot el territori nacional i l’expansió s’ha agilitat arran de la crisi sanitària causada per la Covid-19.

L’aplicació triada per a poder realitzar aquests donatius digitals és BIZUM, una aplicació mòbil impulsada per la banca espanyola (integrada en la teva app bancària) que permet transferir diners de manera immediata per un mètode ràpid, senzill i gratis.

L’única cosa que s’ha de fer per a fer donacions per aquest mitjà és: Obrir l’aplicació de la teva app bancària o banca digital, enviar diners per BIZUM, seleccionar l’opció “donar a ONG”, i introduir el codi:

04236 – si la donació és per la Parròquia i
04246 – si la donació és per Càritas

I l’import. L’app permet donar des de 1€ fins a 500€.